Aankoop bedrijf

begeleiding en advies
 
Een bedrijfsovername biedt vele voordelen. Het bedrijf dat u koopt heeft namelijk al een product, omzet en een klantenbestand. Maar een geslaagde bedrijfsaankoop vereist een goede voorbereiding. Wij begeleiden u hierbij.

Verkoop bedrijf

ondersteuning en overzicht
Een bedrijfsoverdracht is een ingrijpend en gecompliceerd proces. Vanaf de eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris en verder. Wij zorgen voor deskundige ondersteuning bij de verkoop van uw bedrijf.

Fusie
 

advies op maat
 
Als ondernemer ziet u mogelijkheden in een samenwerking met een voor u interessant bedrijf. Een fusie tussen beide bedrijven is dan een mogelijkheid. Wij staan u hierin bij met kennis van zaken en jarenlange ervaring.

Bijzonder beheer

uw kansen tellen
 
Ondernemen is topsport. U behaalt successen en soms heeft u te maken met tegenslag. Met onze ervaring en juridische kennis inventariseren en beoordelen wij welke kansen er zijn voor uw bedrijf in zwaar weer.


 


 

De BO code
Voorwaarde bij bedrijfsopvolging is aandacht

Elke opdrachtgever verwacht deskundige hulp. Maar bovenal aandacht. Wij weten dat als geen ander! 'Ervaring is de bril van het verstand'

BO bedrijfsopvolging adviseert u bij de aankoop, verkoop of fusie van een bedrijf. Onze expertise en jarenlange ervaring in ondernemingsrecht, vennootschapsrecht en commercieel vastgoed ondersteunen u bij een succesvolle bedrijfsopvolging.

Onze ervaring en specialismen staan ten diensten van uw ambities. Wij ontwikkelen een overnameplan en definiëren hierin uw doel als opdrachtgever. Dat vinden wij een voorwaarde voor succes! Wij praten graag verder met u in een vrijblijvend gesprek.
 

Juridische kennis


Regeren is vooruitzien

Bij een bedrijfsovername gaat het om een geslaagde deal.

Maar of u het nu leuk vindt of niet, ook juridische aspecten spelen een belangrijke rol. Want u wilt niet dat uw aanvankelijke euforie omslaat in meningsverschillen of slepende conflicten over de afwikkeling van de overname.

Een scherp juridisch oog voorkomt onaangename verrassingen. Met BO bedrijfsopvolging heeft u de beschikking over gekwalificeerde juridische kennis die problemen in een later stadium kunnen voorkomen.
 
Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.
 

Onroerend goed

Uw bedrijfspand kapitaalgoed bij bedrijfsoverdracht

U overweegt een bedrijf te kopen en ziet kansen in de markt. U gaat op zoek naar een financiering maar uw bank is niet scheutig met het geven van krediet. Wat doet u dan?
BO bedrijfsopvolging signaleert dat onroerend goed bij bedrijfsopvolging in de huidige markt kansen biedt. Wij kunnen u hierover adviseren en vertellen u graag meer over de waarde van uw bedrijfspand. Want met die waarde heeft u een aantrekkelijke optie in handen bij bedrijfsopvolging.

Wij denken graag met u mee, ook als het gaat om onroerend goed. In een persoonlijk gesprek lichten wij een en ander toe. Want elke situatie is anders en vraagt om specifieke aandacht. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Berichten

  • Oscar Berg is trots op Houtindustrie Amersfoort-Ruim een eeuw ervaring in hout

    Verkoop van Houtindustrie Amersfoort aan Oscar Berg middels. Een Management Buy-In Transactie. Oscar Berg heeft via een Management Buy-In 100% van de aandelen overgenomen in…
  • Sleper “historische” overname

    Met ingang van 1 februari 2019 heeft Van Wijk Vastgoedonderhoud BV, Sleper Schilder- en houtwerken overgenomen. Sleper is gespecialiseerd in het onderhoud en restauratie van…
  • Crowdfunding

    Crowdfunding als alternatieve financieringsbron bij Bedrijfsaankopen. De financiering van nieuwe bedrijfsactiviteiten door middel van crowdfunding wint gestaag terrein. In de eerste helft van 2016 is…
Meer

Contact

BO bedrijfsopvolging
Utrechtseweg 223
3818 EE Amersfoort
Elzard Engelkens - 06 52 37 71 00
Kees Flink - 06 53 40 71 41
info@bobedrijfsopvolging.nl