Historische overname

Trots op de Houtindustrie Amersfoort
Verkoop van Houtindustrie Amersfoort aan Oscar Berg. Een Management Buy-In Transactie.
Oscar Berg heeft via een Management Buy-In 100% van de aandelen overgenomen in Houtindustrie Amersfoort B.V.
Bobedrijfsopvolging begeleidde de transactie.
Houtindustrie Amersfoort B.V.
Houtindustrie Amersfoort is een timmerfabriek met meer dan 100 jaar historie. De onderneming vervaardigt met name deuren, ramen, kozijnen, schuifpuien en gevelkozijnen. Vanuit Amersfoort worden dagelijks houten producten (op projectbasis) geproduceerd voor particulieren, timmer-, bouw- en aannemersbedrijven.
Zie voor meer informatie: www.houtindustrie-amersfoort.nl.
BObedrijfsopvolging begeleidde Oscar en wij feliciteren hem hartelijk met deze prachtige overname.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sleper Schilderwerk
Met ingang van 1 februari 2019 heeft Van Wijk Vastgoedonderhoud BV, Sleper Schilder- en houtwerken overgenomen.
Sleper is gespecialiseerd in het onderhoud en restauratie van historische panden. Eigenaar Jaap Sleper: ‘Ik was al een tijdje op zoek naar een goede partij om het bedrijf voort te zetten, een bedrijf dat vooral ook de medewerkers centraal stelt. Zelf wil ik meer tijd besteden aan mijn andere activiteiten; kunst en (monumentaal) vastgoed. Maar voorlopig blijf ik nog betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Ik ben heel blij dat Van Wijk mijn bedrijf over heeft genomen en het gaat voortzetten.’

Ellert Janssen, algemeen directeur bij Van Wijk: ‘Sleper is een pareltje dat wij aan onze onderneming hebben kunnen toevoegen. Waarmee we toegang krijgen tot de monumentenmarkt èn onze bestaande klanten iets extra’s bieden in hoogwaardig vakmanschap.’

Sleper Schilder- en houtwerken blijft actief onder haar eigen naam maar zal binnenkort verhuizen naar het bedrijfspand van Van Wijk Vastgoedonderhoud in De Meern.
BObedrijfsopvolging feliciteert beide ondernemers met deze "historische" overname
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
GT Reclame
Wij mochten een succesvolle bedrijfsovername begeleiden Reclame en Afdeling Sign gaan (reclame)kracht bundelen
AMERSFOORT/NIJKERK – 19 april 2018 – GT Reclame (Amersfoort) en Afdeling Sign (Nijkerk) gaan samen verder onder de naam GT Reclame. Hierdoor ontstaat voor beide bedrijven de mogelijkheid om productaanbod, netwerk, diensten, mankracht en kwaliteit verder uit te breiden.
Overname bundelt krachten en biedt groeikansen
De Nederlandse economie zit flink in de lift, in 2018 is er volgens het CPB een groei van maar liefst 2,5% voorspeld. Een goed moment om de handen ineen te slaan, aldus Theo Huijbreghts. ‘Ook wij merken dat de economie aantrekt en er weer budget vrij komt voor reclamebelettering en signing. Met de samenwerking kunnen wij kennis en expertise bundelen om zo de klant optimaal te kunnen voorzien van effectieve en kwalitatieve signing.’ Edward Ebbers van GT Reclame vult aan: ‘De samenwerking met Afdeling Sign past volledig bij onze groeiambities. Door het bundelen van krachten kunnen we onze klanten nog beter bedienen en ons marktaandeel uitbouwen.’
Over Afdeling Sign – Nijkerk
Afdeling Sign is het flexibele bureau voor creatieve en effectieve signing. Het bureau is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van opvallende reclame signing en promotiematerialen. Afdeling Sign levert de juiste vertaalslag voor bedrijfsreclame.
Over GT Reclame – Amersfoort
GT Reclame heeft zich ontwikkeld als full-servicepartner voor [on]verlichte binnen- & buitenreclame, voertuig- & materieelreclame, lichtreclame en presentatie- & promotiesystemen. Met duurzame reclamedragers zorgt GT Reclame al ruim 23 jaar voor een onvergetelijke indruk.
Lokaal – Regionaal – Landelijk
Met locaties in Amersfoort én Nijkerk, biedt het GT Reclame de kans om zich verder te ontwikkelen tot dé specialist op het gebied van reclame en signing in de regio.
www.gtreclame.nl