Specialisme

Specialisme

De BO Code

De voorwaarde bij bedrijfsopvolging is aandacht

Elke opdrachtgever verwacht deskundige hulp. Maar bovenal aandacht. Wij weten dat als geen ander! 'Ervaring is de bril van het verstand'

BO bedrijfsopvolging adviseert u bij de aankoop, verkoop of fusie van een bedrijf. Onze expertise en jarenlange ervaring in ondernemingsrecht, vennootschapsrecht en commercieel vastgoed ondersteunen u bij een succesvolle bedrijfsopvolging.

Onze ervaring en specialismen staan ten diensten van uw ambities. Wij ontwikkelen een overnameplan en definiëren hierin uw doel als opdrachtgever. Dat vinden wij een voorwaarde voor succes!

Juridische Kennis

Regeren is vooruitzien

Bij een bedrijfsovername gaat het om een geslaagde deal.

Maar of u het nu leuk vindt of niet, ook juridische aspecten spelen een belangrijke rol. Want u wilt niet dat uw aanvankelijke euforie omslaat in meningsverschillen of slepende conflicten over de afwikkeling van de overname.

Een scherp juridisch oog voorkomt onaangename verrassingen. Met BO bedrijfsopvolging heeft u de beschikking over gekwalificeerde juridische kennis die problemen in een later stadium kunnen voorkomen.

Onroerend Goed

Uw bedrijfspand: kapitaalgoed bij bedrijfsoverdracht?

U overweegt een bedrijf te kopen en u ziet kansen in de markt. U bent op zoek naar een financiering maar uw bank is niet scheutig met het geven van krediet. Wat doet u dan?
BO bedrijfsopvolging signaleert dat onroerend goed bij bedrijfsopvolging in de huidige markt kansen biedt. Wij kunnen u hierover adviseren en vertellen u graag meer over de waarde van uw bedrijfspand. Want met die waarde heeft u een aantrekkelijke optie in handen bij bedrijfsopvolging.

Wij denken graag met u mee, ook als het gaat om onroerend goed. In een persoonlijk gesprek lichten wij één en ander toe. Want elke situatie is anders en vraagt om specifieke aandacht.

Wilt u weten wat
BO bedrijfsopvolging voor u kan betekenen?


Maak dan kennis met uw adviseurs
Elzard Engelkens en Kees Flink.

Over ons