Vraag & Aanbod

Vraag & Aanbod

Op deze pagina vindt u de vraag en het aanbod van ondernemingen geplaatst door BO bedrijfsopvolging.
Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

 
>

 

pijlMakelaarskantoor

Een makelaarskantoor ter overname

Omschrijving

BO bedrijfsopvolging is een goede partner als het gaat om het verkopen van uw makelaardij. Wij weten als geen ander hoe een makelaarsbedrijf wordt verkocht. Zo beginnen wij met het inzichtelijk maken van het verkoopproces, bepalen met u welke strategie voor uw onderneming het meest passend is, stellen een informatie memorandum op en stellen een lijst samen van potentiële kopers. Samen met u en uw accountant stellen wij de waarde vast. Van groot belang is onze eerste kennismaking want vertrouwen is de basis voor het succes.
Wij waren al betrokken bij de overdracht van makelaarskantoren, meestal lid van de NVM. Een voorbeeld daarvan is Comma Vastgoed in Amersfoort.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

pijlArchitectenbureau

Architectenbureau aangeboden
Wij onderzoeken de opvolging voor een innovatief, no-nonsense, en landelijk opererend architectenbureau. De visie van dit bureau heeft geresulteerd in een prachtige referentielijst met een breed scala aan onderscheidende ontwerpen voor kantoren, bedrijfspanden, automotive, leisure, onderwijs, appartementen en (vrijstaande) woningen in Nederland. Samenwerking/fusie met een collega bureau of overname door een ambitieuse architect of geinteresseerd ondernemer zijn bespreekbaar.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

pijlMiddelgroot Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf te koop gezocht in midden Nederland
Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een kleine tot middelgrote schoonmaakonderneming in midden Nederland. De koper heeft reeds jaren kennis in de schoonmaak brache en heeft ambities om te groeien. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging, of heeft u geen bedrijfsopvolging dan is dit wellicht een zeer goede mogelijkheid.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 

pijlFood gerelateerde onderneming

Een food of food gerelateerde onderneming voor succesvolle ondernemer

in aanmerking komen:

foodindustrie, food (groot)handel en toeleveranciers aan de foodsector

Omschrijving

Onze opdrachtgever is al vele jaren werkzaam in de foodindustrie of daaraan gerelateerde bedrijven.

Hij heeft een achtergrond en ervaring met commercieel, algemeen en strategisch management binnen middelgroot en grote (familie)bedrijven.

Zoekprofiel

De interesse gaat uit naar een bedrijf met een omzet vanaf vijf miljoen euro, bij voorkeur in midden Nederland.

Overname vorm

Overname van 100% van de aandelen of een meerderheidsbelang geniet de voorkeur.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 

pijlOndernemer bouwsector

Wij zoeken een ondernemer voor een aan de bouwsector gerelateerd bedrijf.

Omschrijving

Een modern, prachtig bedrijf met een uitstekende naam. De opdrachtgever is eigenaar van een middengroot bedrijf in midden Nederland, actief in de bouw. Neemt door haar specialisaties een bijzondere plek in, in haar marktsegment. Een nichespeler! Het betreft een fabriek die recent geheel geactualiseerd is qua machines en daarmee nu een vergrote voorsprong heeft ten opzichte van de con-collega’s. Het op maat maken van onderdelen ten behoeve van de woningbouw vooral renovatie en verbouw is de core business. De huidige eigenaar heeft ervaring in o.a. overnameprojecten, reorganisaties en investeringsprojecten. Daarmee is een prachtig en succesvol bedrijf ontstaan waarvoor nu een opvolger gezocht wordt.

Zoekprofiel onderneming

De opdrachtgever is geïnteresseerd in een gevestigde onderneming die goed aansluit dan wel een energiek persoon met ervaring in de bouw of een daaraan gerelateerd bedrijf. Deze persoon dient de eigenschappen te hebben noodzakelijk om een succesvol ondernemer te worden en er klaar voor is de volgende uitdaging aan te gaan. Activiteiten zijn gelegen op het gebied van onder meer:

  • Productie / assemblage bouwonderdelen
  • Service & onderhoud
  • Handel / sales
  • Overname vorm

De voorkeur gaat uit naar het verwerven van 100%, of een meerderheidsbelang van de aandelen. De verkoper blijft graag beschikbaar gedurende een nader te bepalen periode ter ondersteuning en overdracht van werk en de introductie bij opdrachtgevers.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 

pijl“Ras”marketeer, vormgever en tekstschrijver

Wij komen graag in contact met een “ras”marketeer, vormgever en tekstschrijver

Omschrijving

Een reclame bureau dat zich heeft toegelegd op visualisatie van naamsbekendheid op gevels,auto’s en nog veel meer in deze categorie. Een gespecialiseerd bedrijf zeer goed bekend met de ingewikkelde wetgeving als het gaat om gemeentelijke en soms zelfs provinciale goedkeuring.         Juist daarom een zeer gewaardeerd bedrijf met een mooie opdrachtportefeuille en grote stabiele klantenkring. Het bedrijf is modern geoutilleerd.

Zoekprofiel

De koper die wij zoeken is een collega-bedrijf met groeipotentie of een zeer deskundig ondernemer sterk geïnteresseerd in dit vakgebied.

Overname vorm

Verkoper wil graag nog enige tijd als adviseur of werknemer aan het verblijf verbonden blijven.

Aangeboden wordt 100% aandelen met desgewenst het bedrijfspand.